Vodena Magla

Ventilatori sa raspršivačem, vodenom maglom prečišćavaju vazduh, eliminišu sve vrste insekata i stvarju željene klimatske uslove tokom tropskih vrućina u vašem prostoru.

Pored osnovne uloge redukcija temperature ventilator sa raspršivačem vodene magle iz vazduha eliminiše alergene kao što su polen, prašina, a moguće je i aromatizovati prostor.

Centrifugalni sistem sa raspršivačem i sistem sa visokim pritiskom, mlaznicama stvaraju finu mikronsku vodenu magla sa kapljicama veličine manje od 10 ili 20 mikrona, zavisi od modela ventilatora. Mikronske kapljice se trenutno spajaju sa toplim vazduhom isparavajući svega nekoliko sekundi nakon što ih ventilator šalje u prostor. Na taj način mikronske kapljice stvaraju hladan vazduh koji zbog svoje težine u odnosu na topli vazduh spušta na dole, hladeći vaš prostor.

Suvo, zdravo i čisto

Bez kvašenja, ili mokrih površina omogućite svojim gostima i sebi uživanje u osećaju svežine isto kao kada vas hladi svež povetarac ili kada se nalazite pored vodopada tokom najtoplijih vrelih dana u godini.

Ventilator sa raspršivačem